Agenda van Het Paashuis

Vandaag 10:00
Haken en breien
Kom handwerken in het Paashuis. De benodigdheden voor een mooi brei- of haakwerk zijn aanwezig, maar je kunt natuurlijk ook je eigen spullen meenemen.En naast lekker creatief bezig zijn ontmoet je je mede-wijkbewoners onder het genot van een lekker bakje koffie of thee. Gezellig!Van harte welkom!
Dinsdag 31 januari13:30
Klaverjassen
Elke dinsdagmiddag komt de klaverjasgroep bijeen voor een nostalgisch potje klaverjassen (of meer dan één potje...), georganiseerd door de Klaverjasvereniging Nijkerk.Neem voor meer info contact op met Wil: 06-20621420.Of schuif gewoon gezellig aan!
Vrijdag 03 februari10:00
Dinsdag 07 februari13:30