Boekhandel Roodbeen

Klantenservice Libris.nl
Libris Blz. B.V. ondersteunt ruim 180 zelfstandige Libris- & Blz.-boekhandels in alle drie de verkoopkanalen: de winkel, het internet en digitaal lezen.

Vragen met betrekking tot thuisbezorgbestellingen en ebooks van alle Libris- en Blz.-boekhandels in Nederland worden in behandeling genomen door de centrale klantenservice van Libris.nl in Hoevelaken.

Bezorgbestellingen worden geleverd vanuit het centrale magazijn Centraal Boekhuis in Culemborg.

U steunt met alle online bestellingen via Libris.nl uw lokale boekhandel.Over Libris.nl
Libris.nl is een collectief van zelfstandige Libris- en Blz.-boekhandels in Nederland.

Bij Libris.nl zijn zelfstandige, professionele en bevlogen ondernemers aangesloten, die gericht samenwerken om de concurrentie met ketens op alle fronten aan te gaan. Libris en Blz. hebben een gezamenlijk marktaandeel van ruim 20%. Daarmee zijn zij marktleider binnen de markt van het algemene boek.

Libris Blz. B.V. richt zich vooral op datgene wat de ondernemer individueel niet kan, maar wat het collectief wel mogelijk maakt. Zo maken wij collectieve afspraken met uitgevers, leveranciers en brancheorganisaties die gelden voor de aangesloten individuele ondernemers. Zo bereiken we schaalvoordelen die bijdragen aan het optimaliseren van het rendement van de boekhandel.

Boekhandel Roodbeen
Plein 5
3861 AB Nijkerk
033 245 2712

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Paashuis Nijkerk
4